Start » kids van Erwin en Sabrina

kids van Erwin en Sabrina


Wij zijn Erwin, Sabrina en Tibo (12) & Dina (10) uit Herk-de-Stad (België).  Sinds 2004 reisden we naar alle warme Europese landen (Spanje, Kreta, Cyprus, Italië, Portugal,…) bij wijze van vakanties, maar begin 2010 begon het duidelijk te worden: Spanje was onze heimat. 
Door programma’s als Plek onder de zon, … werd het idee nog versterkt en zonder echt veel concrete hoop te koesteren trokken we eind augustus 2010 onze stoute schoenen aan en kwamen via Google terecht bij Hogar Creativo.  We belden hen op en vroegen om huizen te gaan bekijken in de regio van Mijas, juist ten westen van Malaga.  Maar Patricia vroeg even door naar wat we precies op zoek waren en diagnosticeerde ons als “oost-Malaga”.  Met de nodige twijfel gingen we akkoord om 1 dag ten westen van Malaga en 1 dag ten oosten van Malaga huizen te gaan bezoeken.
Bij aankomst in Nerja (ten oosten van Malaga) sloeg ons beider hart driemaal over: this was it.  Na een bezoekje aan Nerja en Frigiliana vertrokken we met Patricia op huizenjacht en huis 1 was eigenlijk al direct prijs: ons droomhuis.  We bezochten die dag nog diverse andere panden en gingen ’s anderendaags met Geert naar regio Mijas, maar de keuze was al gemaakt: ons droomhuis was gevonden.  Patricia had gelijk gekregen.
Een maand later, eind september 2010, deden we een bod dat aanvaard werd en eind oktober tekenden we voor akkoord.  Op 10 januari 2011 zaten we bij de notaris en werd Casa Nerjiliana (http://www.casa-nerjiliana.com) het onze.  We komen er zelf 5-6 keer per jaar op vakantie en als we er niet zijn stellen we het te huur aan vakantiegangers.
Het is dus snel gegaan, maar hebben nog geen seconde spijt gehad.  Ook niet van onze keuze om het over te laten aan Patricia y Gerardo.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!

 • Getuigenis expats

  Na ons werkzame leven in Nederland wilden we op latere leeftijd verhuizen naar het prettige klimaat en de ontspannen cultuur van de Midde ...

  Hein en Hens

  Lees meer...

 • Huis in de kijker

  Penthouse in Torrox - 16hc024p

  Dit penthouse is gelegen in het hoogste gedeelte van Torrox Park, hierdoor beschikt het over prachtige zichten én pr ...

  Lees meer...