Home » INFO: zoekmethode

INFO: zoekmethode

2 complementaire zoekmethodes

Deze website biedt U toegang tot 2 aparte databestanden, op die manier krijgt u een zicht op meer dan 90% van de woningen gelegen aan de Costa de Sol!

www.andaluciavastgoed.com
Deze database concentreert zich voornamelijk op het gebied rond Frigiliana en Nerja en in 2de instantie de periferie (Algarrobo, Torrox, Sayalonga, Cómpeta, Viñuela,…)

www.hogarcreativo.com
Deze database biedt toegang tot ons netwerk van betrouwbare makelaars dat we in de loop der jaren zelf geselecteerd hebben.
De klemtoon ligt hier op de hele Axarquía-streek (gebied ten Oosten van Málaga) en in 2de instantie op het gebied ten westen.


logo HC bruinHogar Creativo is initieel ontstaan als een projectmanagementsbedrijf met de focus op nieuwbouw, vandaar de naam Hogar (huis of thuis) en Creativo (creatief) m.a.w. ‘de creatieve woning of creatieve plek’.
Veranderende wetgeving in 2002 met een bouwverbod in de campo (terreinen gelegen buiten dorpskernen in feite landbouwgronden) heeft ervoor gezorgd dat we ons dienstenpakket uitgebreid hebben tot koop en verkoop van bestaande woningen inclusief verbouwingsservice.

logo AV bruinAndalucia Vastgoed combineert het goede van 2 werelden in de vastgoedwereld:
Het biedt U een ongelimiteerde toegang tot de vastgoedmarkt met een neutrale bondgenoot aan uw zijde die de vastgoedmarkt voor U analyseert en structureert.
Wij treden dus niet op als makelaar maar als onafhankelijk vastgoedadviseur/architect die het hele communicatie- proces tussen U als klant en de betrokken makelaars opvolgt.

Newsletter

Stay informed on our latest news!

  • Experience expats

    We are Peter and Ingrid; on April 1 we opened our B & B El Refugio in Alcaucín.

    After having had a tapas bar (El Toro) in Her ...

    Peter and Ingrid

    Read more...